PIZZA TIME ROTTERDAM

PIZZA TIME ROTTERDAM Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Time Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 11:47 Te veel zout in patat kon niet meer verder eten
27 jun 2022 om 21:47 Pasta roomsaus kip besteld en was heerlijk
26 jun 2022 om 0:39 Lekkere pasta
25 jun 2022 om 10:44 Ik bestel vaak hier shoarma schotel en altijd heerlijk..
24 jun 2022 om 0:55 Mijn bestelling heeft 1,5 geduurd, vervolgens komt hij aan en vergeet ook mijn pizza waardoor het nog langer heeft geduurd en na dat mijn pizza werd bezorgd zijn ze mij extra saus vergeten te geven die ik erbij heb besteld dit was mijn laatste keer!
23 jun 2022 om 23:12 Top als altijd!!
18 jun 2022 om 10:15 De zoveelste keer dat er wel wat ontbreekt
14 jun 2022 om 18:48 Top
13 jun 2022 om 7:32 Top!!!
11 jun 2022 om 22:07 Pizza was niet te vreten en koud. Zat nouwelijks kaas op en smakeloos. Jammer want ik heb hier vaker besteld en meestal was het gewoon lekker
9 jun 2022 om 21:06 Jammer dat ze je ijs boven het warme eten doen, waardoor het al soep is bij aankomst. Kapsalon was met slappe friet en weinig knoflooksaus.
6 jun 2022 om 0:12 Top bedrijf, heerlijk eten, zeker een aanrader. Dit keer een spicy kip menu besteld en de volgende keer ga ik weer voor een pizza